AnotherWoman

Anotherwoman is een Nederlands modemerk gemaakt voor de modebewuste vrouw.
Kleding in maat 36 t/m 46 die goed te combineren is. Kleding die comfortabel zit en voor ieder moment van de dag. Kleding waarin jij je goed voelt: Feel good dressing!

De Anotherwoman collectie kenmerkt zich als casual-chic.

Wij hebben ons gefocust op brei, tricot en sweat. Daar waar we goed in zijn. In elke collectie vind je een groot assortiment in actuele, mooi gebreide items in bijzondere garens. Comfort en pasvorm zijn belangrijk, net als kwaliteit en een mooie afwerking.

Een T-shirt is met recht een echte musthave in iedere garderobe. Daarom hebben we een leuke collectie T-shirts en tops voor jou. De T-shirts van Anotherwoman zijn ideaal om lekker te mixen en matchen met de andere items uit onze collectie.  De jasjes en blazers van Anotherwoman kun je dragen bij bijzondere gelegenheden, of gewoon omdat je ze leuk vindt staan binnen jouw casual outfit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen die zijn uitgevoerd in comfortabele materialen met bijvoorbeeld fraaie zakken en originele knopen. Prachtig afgewerkte stiksels leveren nog iets extra's bij aan een stijlvolle look. Onze jasjes kun je oneindig combineren met veel leuke broeken, rokken en jurken. 

Anotherwoman, kleding voor ieder moment van de dag: Feel good dressing!

Uitgelicht

Baileys

Baileys herenkleding sinds 1955 Baileys is een merk speciaal voor m...

AnotherWoman

Anotherwoman is een Nederlands modemerk gemaakt voor de modebewuste vr...

Poools

Het Nederlandse modelabel Poools bestaat sinds 2000. Poools brengt 4 c...

Fellows United

Begin 1993 kwam Jack van Gelder terug van een vakantie met het idee om...